Comandarea produselor Albert Heijn, Jumbo sau SPAR de la servicii de livrare precum Deliveroo, gorile sau livrare la domiciliu: aceasta este diferența de preț cu cumpărarea în supermarket

Mai multe supermarketuri și-au unit recent forțele cu livrările de masă și flash. De exemplu, de săptămâna trecută în Amsterdam, puteți comanda o selecție de produse Albert Heijn de la companiile de livrare a meselor Deliveroo și Thuisbezorgd.nl. clienții pot alege dintr-o gamă de 1.200 de articole. Nu se știe încă dacă acest nou serviciu va fi disponibil în restul țării.

Supermarket SPAR a fost furnizarea de alimente pentru un timp. Thuisbezorgd.nl și Deliveroo, și faza de a încerca este de peste. Parteneriatul cu Deliveroo s-a extins recent la treisprezece sucursale SPAR din Almere, Amsterdam, Haga, Enschede, Groningen, Leiden și Maastricht.

Jumbo oferă o selecție de articole și produse alimentare prin gorile de livrare flash. Clienții din orașele în care operează gorilele pot comanda aceste produse prin aplicația gorilele și le pot livra la casele lor de către un curier de biciclete al companiei în termen de zece minute.

Având produse livrate de o persoană de livrare masă sau flash oferă confortul de viteză. Adesea, alimentele dvs. sunt livrate în decurs de zece până la treizeci de minute. Acest lucru este mult mai rapid decât serviciul de livrare la supermarket, unde de multe ori trebuie să așteptați până a doua zi sau chiar mai târziu în săptămână pentru o livrare.

Dar o astfel de livrare rapidă poate implica și costuri mai mari. Furnizorii de bliț și de masă pot percepe un preț mai mare pentru produsele din supermarket sau costuri de livrare consistente și sau pot percepe taxe de serviciu ca compensare pentru serviciile lor.

Comandați și livrați SPAR prin livrare la domiciliu
Pentru a vedea dacă și cât de scump sunteți la companiile de livrare Flash și meal, am fost primii care au comparat prețurile produselor unei selecții de cincisprezece produse la duos SPAR/Thuisbezorgd, Jumbo/Gorillas și Albert Heijn/Deliveroo.

Începem cu o serie de produse de la SPAR care pot fi comandate prin livrare la domiciliu. Comparăm prețul produsului pe site-ul SPAR și prețul din aplicația Thuisbezorgd începând cu 22 aprilie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *