Compania mamă a lui Thuisbezorgd va livra alimente pentru lanțul de supermarketuri francez Casino

Doar mânca Takeway betreedt în Franța de markt voor het thuisbezorgen van levensmiddelen ușă een samenwerking întâlnit supermarktconcern Cazinou grup. De samenwerking betekent een verdere uitbreiding van het dienstenaanbod în Franța.

De duizenden alledaagse merkproducten van cazinou mor prin intermediul platformei het van doar mânca Takeaway kunnen worden besteld zullen binnen dertig Minuten thuis worden afgeleverd. De overeenkomst dekt alle Franse winkelmerken van de groep, zoals Franprix, Monoprix, Vival, Le Petit Cazinou en La Nouvelle Cave.

De serviciu este beschikbaar în een tiental Franprix-winkels în Parijs en zal tegen het einde van het jaar uitgebreid worden naar enkele honderden winkels. De samenwerking van Cazinou en het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl omvat în eerste instantie grote steden als Parijs, Lyon, Marsilia, Toulouse, Nisa en Bordeaux.

DPD zorgt voor de bezorging în kleinere steden
Klanten kunnen vanaf donderdag op de Just Eat-site-ul en-app kiezen uit meer dan vierhonderd producten van Cazinou. De produscatalogus wordt eind 2022 uitgebreid tot enkele duizenden producten.

În de grotere steden zorgen koeriers van doar mânca Franța voor de leveringen en în kleinere steden worden leveringen gedaan ușă Stuart, een dochteronderneming van DPD Group en een partener van doar mânca în Franța.

Voor mânca doar Franța markeert de samenwerking întâlnit cazinou de intrede van het bedrijf în de levensmiddelenhandel op de Franse markt. În de afgelopen maanden heeft het bedrijf, dat actief este în 23 landen, al meerdere samenwerkingen gesloten voor de bezorging van boodschappen întâlnit comercianții cu amănuntul zoals 7-Eleven, Asda, One-Stop, Coop, food.de, Grovy, Wuplo en gorilele din Spanje.

asino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *