Heidi Montag, Eco-Troll

Vedeta TV de realitate și acum trolul ecologic Heidi Montag și-a înfuriat adepții după ce a promovat „blugi de unică folosință.”Ca și în denim pe care îl porți o singură dată și apoi îl arunci în loc să te speli.

A început cu postări Instagram pe contul personal al lui Montag și una pe s1nglesjeans publicând noile pantaloni. „Nu mai contracție. Nu mai decolorare de culoare. Doar vibrații bune. Veți arăta întotdeauna cel mai bine, deoarece veți purta o singură dată @s1nglesjeans. # anunț”, scria legenda, însoțind o fotografie cu ea plutind în apă.

Comentatorii postării sale originale au fost supărați: „nu există niciun fel în care acest lucru este bun pentru mediu.””Ce dracu’ oximoron real este asta?!?!””Acest lucru este atât de incredibil de risipitor.””Urăsc acest lucru atât de mult.””Acest lucru este dezgustător și mai bine să fie o glumă MF.”

Într-adevăr, a fost o glumă MF. Marea dezvăluire a venit sub forma unui videoclip cu Montag plutind languid sub cuvântul „prost.””Blugii de unică folosință sunt proști. La fel de prost ca sticle de plastic de unică folosință. Ele au devenit parte din fiecare zi a noastră și nu mai vedem cât de rele sunt”, spune Montag într-un voiceover. „Cel mai stupid produs de unică folosință este deja acolo. Poluând Oceanul, ajută-ne să-l salvăm.”

Ea cere spectatorilor să semneze petiția # refillagain de la ocean conservation group Oceana și Agenția de publicitate comunitatea. Site-ul campaniei îndeamnă spectatorii să împingă companiile de băuturi să ia în considerare sticlele reutilizabile în loc de sticlele de plastic de unică folosință care ar trebui să fie reciclate, dar adesea ajung doar în depozitele noastre de deșeuri și în oceane.

„Campania noastră a fost concepută pentru a arăta absurditatea utilizării unice”, a declarat Matt Littlejohn, vicepreședinte senior pentru Inițiative Strategice al Oceana, într-un comunicat de presă. „În cazul companiilor de băuturi răcoritoare-citate ca fiind cele mai poluante mărci din ultimii trei ani prin eliberarea de Plastic—există o modalitate dovedită și practică de a reduce sticlele de plastic aruncate prin creșterea ponderii sticlelor reîncărcabile. Dacă vrem să salvăm oceanele, trebuie să reumplem din nou.”

Oceana vrea ca oamenii să pună la îndoială opțiunile limitate pe care le avem ca consumatori. „Doar 9% din deșeurile de plastic care au fost produse au fost reciclate… reciclarea, în general, nu funcționează, este un sistem nebun”, a spus Littlejohn pentru Earther. „Este o idee nebună pe care am cumpărat-o în [poluarea cu plastic] pentru că suntem obișnuiți.”

Ideea blugilor de unică folosință este în mod clar îngrozitoare, până la punctul în care fanii Heidi și—au pierdut rahatul-vor transforma aceeași furie împotriva materialelor plastice de unică folosință?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *