Twitter nu reușește să-i liniștească pe agenții de publicitate, care sunt îngrijorați de planurile lui Elon Musk

Consiliul de Administrație al Twitter încearcă să-i liniștească pe agenții de publicitate care sunt îngrijorați de modul în care platforma se va schimba sub viitorul său proprietar Elon Musk.

La anual IAB NewFronts, o expoziție comercială pentru agenții de publicitate online, Twitter a făcut miercuri un pitch grăbit către agenții de publicitate. Procedând astfel, a ocolit elefantul din cameră.

„A fost o lună destul de specială la Twitter”, a declarat directorul de vânzări Jean-Philippe Maheu într-o referire elegantă la achiziție. A fost singura dată când subiectul a fost menționat.

Topul Twitter a continuat să sublinieze că nimic nu s-a schimbat odată cu platforma. În același timp, nu s-a putut spune nimic despre posibilele schimbări sub conducerea lui Musk. Cu toate acestea, se știu deja multe despre planurile potențiale ale lui Musk.

Sarah Personette, șefa afacerilor clienților la Twitter, a asigurat publicul că compania se angajează să dezvolte noi produse și să deservească agenții de publicitate. La urma urmei, ele sunt principala sursă de venit.

Managerii platformei au evidențiat modul în care agenții de publicitate pot rula campanii publicitare video pe platformă. Datorită unui nou parteneriat cu NBCUniversal și compania TV adtech iSpot, specialiștii în marketing pot măsura cine are o reclamă pe Twitter și cum se compară cu spoturile de la televizor.

Twitter a vorbit, de asemenea, despre noi oferte de conținut cu editori precum Condc7 Nast, NBCUniversal și Essence, unde agenții de publicitate pot plasa reclame.

Twitter se încurcă cu agenții de publicitate și angajații
Twitter se confruntă cu întrebări din partea agenților de publicitate despre ce înseamnă achiziția lui Musk pentru ei. Platforma se luptă, de asemenea, cu angajații furioși și frustrați, care au cerut detalii despre ce se va întâmpla în continuare.

Musk, cunoscut pentru tweet-urile sale inflamatorii, a vorbit, printre altele, despre libertatea de exprimare pe platformă și despre un Twitter fără anunțuri. Acestea sunt lucruri pe care agenții de publicitate nu le place să audă.

Pe 3 mai, un grup de organizații, inclusiv GLAAD și Media Matters for America, au cerut agenților de publicitate să-și retragă cheltuielile publicitare de pe platformă dacă Musk nu îndeplinește anumite standarde.

Participanților li s-a părut ciudat că Consiliul de Administrație al Twitter nu a spus nimic despre Musk sau despre acordul de achiziție, care nu a fost încă aprobat de autoritățile de reglementare. „Nu pot să cred că nu spun nimic despre marea poveste”, a spus un participant care a urmărit o versiune virtuală a prezentării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *